Menu Sluiten

Health Mate


Health mate

Een Health Mate infrarood sauna of infraroodcabine kan heel wat betekenen voor je gezondheid.

Tegenwoordig kan je Health Mate sauna´s vinden in meer dan 50 landen. Deze infraroodsauna´s bestaan al 42 jaar. Niettegenstaande een Health Mate infraroodsauna niets kan genezen, zijn ze wel bevorderlijk voor de levenskwaliteit. Het is zeker de investering waard.

Als sporter kan je na een match of training sneller recupereren door gebruik te maken van zo’n sauna. Of na een drukke en stressvolle werkdag kan je wat relaxen en de afvalstoffen in je lichaam snel verbranden. Het geeft je immuniteit een enorme boost.  De infraroodstralen van Health Mate hebben een therapeutisch effect op je lichaam.

De effecten van een infraroodsauna zijn niet te evenaren op gebied van gezondheid. Je lichaam wordt in een infrarood sauna van Health Mate rechtstreeks opgewarmd door de infraroodstralen. Niettegenstaande de temperatuur lager ligt dan in een klassieke sauna zal je toch een pak meer zweten in een Healt Mate infrarood cabine. Dit heeft als positief gevolg dat je veel meer toxische stoffen zal kwijt raken. Bovendien is een infraroodsauna goed voor de cardiovasculaire conditie terwijl een gewone sauna soms wat gevaarlijk is doordat de hitte het hart belast.

Healt Mate is de pionier in infraroodtechnologie.

Een Health Mate infraroodsauna is al na 10 minuutjes opgewarmd tot 37 graden en gebruiksklaar. Het elektriciteitsverbruik is vergelijkbaar met het gebruik van een stofzuiger. Infraroodstraling is een vorm van licht die net buiten het zichtbare lichtspectrum valt. Zuiver infrarood kunnen we bijgevolg niet zien.

Info over health mate

Wat je wil weten over Health mate

Niet alleen in de alternatieve geneeskunde worden infraroodstralen gebruikt. Ook de traditionele medische wetenschap gebruikt sinds de jaren 60 infraroodstraling als therapeutische warmte. In een couveuse worden baby’s erdoor op temperatuur gehouden. Schoonheidsspecialsten gebruiken het voor beautybehandelingen terwijl kinesisten en fysiotherapeuten het gebruiken om spierletsels te genezen.

Health Mate stralingselementen genereren infraroodstraling op een golflengte van 6.340 nanometer. En het ritme van het water van onze lichaamscellen heeft een golflengte tussen 5.600 en 10.00 nanometer. Die twee zijn perfect op elkaar afgestemd. De warmtestralen van een Health Mate infraroodsauna dringen door tot in onze lichaamscellen en zetten daar moleculen in beweging. Die beweging binnen in ons lichaam wekt warmte op. De infraroodstralen slagen er dus in ons lichaam op te warmen zonder de omgevingslucht te verwarmen en dat in tegenstelling tot een gewone sauna. Vervolgens gaat je lichaam aan de slag om die warmte af te voeren en ga je zweten waardoor je 80 procent lichaamsvocht verliest en 20 procent afvalstoffen. Je verbrand ook nog calorieën omdat heel het afkoelingsproces energie vraagt.

Bovendien zit je in een Health Mate infraroodsauna lekker relaxed en comfortabel terwijl je hele lichaam toch hard aan het werk is. Health Mate is de enige infraroodsauna fabrikant ter wereld die Tecology stralingselementen gebruikt die op een golflengte zitten die als het ware “gemaakt” is voor ons lichaam.

Meer info over health mate nu op www.dc-infrarood.be.

Tags

Health Mate Gezondheid | Health Mate Infraroodsauna | Health Mate Infraroodtherapie | Health Mate | Infraroodgolven Health Mate | Technologie Health Mate | Tecology Stralingselementen |